Rrip transportues radial teleskopik


Rrip transportues radial teleskopik

Rrip transportues radial teleskopik

Transportues radial ; Në shtypjen, skanimin dhe mbushjen dhe shkarkimin e anijeve, rripat e aksioneve mund të prodhohen si tip radial sipas vendndodhjes së objektit, kushteve të terrenit dhe kërkesës së klientit. Shasia radiale është e fiksuar në një strumbullar rrethor që mund të rrotullohet 270 gradë nga moduli i bishtit në tokë. Këmbët e konstruksionit prej çeliku me rezistencë të lartë të krijuara për të mbajtur peshën e moduleve dhe tamburit të lëvizjes janë të lidhura me motorin elektrik me zinxhir. Këto rrota janë zgjedhur posaçërisht për të qenë të sigurta ndaj terrenit të ashpër.
Reduktuesi drejtohet nga një motor i bashkuar dhe një zinxhir/ingranazh. Qendra e rrotullimit është boshti fiks në modulin e bishtit. Mund të rrotullohet në drejtim të akrepave të orës dhe në të kundërt në këndin e dëshiruar. Përveç kësaj, animi dhe lartësia mund të rregullohen falë pistonit hidraulik afër modulit të drejtimit. Me ndryshimin e pjerrësisë dhe këndit anësor të transportuesit radial, sigurohet edhe përzierja e materialit gjatë grumbullimit, në mënyrë që të fitohet material më i homogjenizuar.

Transportuesi radial me lëvizje anësore 270 gradë ofron mundësi grumbullimi në një zonë më të gjerë

Goma të dizajnuara posaçërisht për terrene të vështira

Reduktues motori me zinxhir të qëndrueshëm me cilësi të lartë dhe sistem lëvizës

Lëvizja e veshkave 270 gradë dhe lartësia e rregullueshme në 0-10 metra.

Mundësi shasi celulare ose fikse

Aftësia për të punuar plotësisht në mënyrë të pavarur me një gjenerator dizel

Programimi me PLC dhe SCADA

Ka një kruese pastrimi për të hequr mbetjet e materialit të bartur nga goma e rripit, duke u mbyllur

Frena mekanike e lidhur me kazanin e lëvizjes për të parandaluar rrëshqitjen e materialit në rrip.

Për të bërë një ndalesë të papritur në situata emergjente, ka një çelës me litar përgjatë vendkalimit.

Dalja e pluhurit parandalohet duke bërë një mbyllje me varëse që mund të hapet dhe mbyllet lehtësisht.

Telescopic Radial Conveyor Belt Radial stacker
Telescopic Radial Conveyor Belt Radial stacker
Telescopic Radial Conveyor Belt Radial stacker

Ju mund të merrni një çmim duke plotësuar formularin

Produkte të ngjashme


Pionier në teknologjinë inovative: Polygonmach

POLYGONMACH është prodhuesi kryesor global i impianteve të grumbullimit të betonit, impianteve të grimcimit dhe impianteve të asfaltit. Me çertifikatat e sigurimit të cilësisë TSE dhe ISO 9001 si një përkushtim ndaj inovacionit, cilësisë dhe klientit
kënaqësi, ne kemi vendosur veten si një emër i besuar në industrinë e ndërtimit. Gama jonë e gjerë e impianteve me performancë të lartë plotëson nevojat e ndryshme të projekteve të ndërtimit, duke siguruar efikasitet, besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Na kontaktoni

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta