1000x44400mm Telescopic Radial Conveyor-Russia-Kazan

Stakeri ynë është vënë në punë me sukses

2x500 Ton Çimenot Silolarımızın Polonyada kurulumu tamamlandı

Silo 500 ton i tipit me bulon i instaluar me sukses

Mobil 100m3/h

Mobile 100 m3/orë Impianti i Betonit

Mobil 100 m3/hour concrete plant commissioned in Mersin

U vu në shërbim Impianti i lëvizshëm i grumbullimit të betonit

Telescopic radial stacker

Staker radial teleskopik 40x150 u nis

Mobil 60m3 Beton Santrali

Impianti celular i betonit 60m3 dhe Thërrmuesi i lëvizshëm me bosht vertikal i vënë në shërbim

sand washing and screening equipment

Fabrika jonë e larjes dhe e kontrollit 450 ton/orë u vu në shërbim në Kaliforni.

Sabit 120-135m3 saat beton santrali

U vu në shërbim impianti fiks i grumbullimit të betonit 120-135 m3 orë. Faleminderit klientit tonë për zgjedhjen e tij.

Dizajn, Vizatim, Planifikim dhe Modelim

Me përvojën e saj 15 vjeçare, Polygonmach përgatit projektimin, planifikimin dhe llogaritjen shkencore.

Shërbime prodhimi me cilësi të lartë

Polygonmach prodhon produktet e saj duke përdorur materiale cilësore me fuqinë punëtore me përvojë dhe profesionale dhe i dorëzon produktet e saj në kohë.

Zgjidhje të veçanta aplikimi për nevojat tuaja në industri

Polygon Mach ka vite përvojë të gjatë në faqe për të sjellë në jetë projektet.

Kënaqësia e klientit në kompaninë tonë

Polygonmach instalon dhe lëshon, shpërndan produktet e tij brenda një afati kohor të caktuar dhe trajnon klientët se si ta përdorin atë.

Asphalt Equipment Manufacturers


PRODUKTET TONA

Impiante stacionare per grumbullimin e betonit

Impiante stacionare per grumbullimin e betonit

Impiantet stacionare të grumbullimit preferohen për projektet me vendndodhje afatgjatë. Polygonmach ofron dhe shërben impiante të tilla për klientët që prodhojnë vëllime të mëdha betoni në një periudhë të shkurtër kohore.

RISHIKIM
Impianti i lëvizshëm portativ i grumbullimit të betonit

Impianti i lëvizshëm portativ i grumbullimit të betonit

Impiantet e lëvizshme të përbëra nga betoniera të lëvizshme janë projektuar të jenë të lëvizshëm dhe në këtë mënyrë instalohen në shasi të tërheqshme me rrota për lëvizshmëri maksimale dhe konfigurim të shpejtë.

RISHIKIM
Impiante Stacionare Thërrmuese dhe Screening

Impiante Stacionare Thërrmuese dhe Screening

Polygonmach projekton dhe prodhon pajisje dërrmuese dhe skanuese me konfigurime dhe vlera të ndryshme kapaciteti sipas nevojave dhe preferencave të klientit.

RISHIKIM
Impiante dërrmuese dhe kontrolluese/larëse të lëvizshme

Impiante dërrmuese dhe kontrolluese/larëse të lëvizshme

Impianti Polygonmach Mobile Policers: Përveç kësaj, ju duhet të dini më shumë rreth tij. Polygonmach prodhon madhësi dhe lloje të ndryshme të impianteve të lëvizshme thërrmuese.

RISHIKIM
Impiante asfalti me përzierje të nxehtë

Impiante asfalti me përzierje të nxehtë

Polygonmach mund të prodhojë impiante asfalti të lëvizshme ose fikse me kapacitete. Fabrika e asfaltit të cilësisë së lartë prodhohet me staf me përvojë.

RISHIKIM
Impiante asfalti të tipit të përzierjes së nxehtë celulare

Impiante asfalti të tipit të përzierjes së nxehtë celulare

Polygonmach mund të prodhojë impiante asfalti të lëvizshme ose fikse me kapacitete. Fabrika e asfaltit të cilësisë së lartë prodhohet me staf me përvojë.

RISHIKIM

PYETJE TË SHPESHTA


NA KONTAKTONI


LAJME

Çfarë është Rondele rondele (Vidhos) / Rondele me materiale të imta

Çfarë është Rondele rondele (Vidhos) / Rondele me materiale të imta

Si funksionon një rondele?

Sot industria bashkëkohore botërore e ndërtimit ka marrë një rëndësi shumë të madhe në zhvillimin e vendeve. Kompanitë që kanë ekspertizë në materialet e ndërtimit duhet të ofrojnë produkte cilësore për të përmbushur standardet ndërkombëtare për sa i përket materialit të rezistencës maksimale për të siguruar ndërtesa jetëgjatë.

Në këtë kontekst, Agregati ka rolin kryesor për të ecur me standardet ndërkombëtare. Kompanitë e ndërtimit në përgjithësi ofrojnë agregat dhe rërë nga furnizuesi ose e prodhojnë vetë. Prodhimi agregat mund të kryhet në disa mënyra, për shembull, ata shpërthejnë minierën dhe më pas e shtypin dhe e grijnë atë. Ose përdorin gurin e lumit për të prodhuar agregat dhe rërë.

Furnizuesit e agregatit dhe rërës kur mendojnë se në cilën mënyrë prodhojnë agregat dhe rërë, ata duhet të vendosin se cili lloj guri prodhon. Për shembull bazalat, gabro, dijabaz, graniti, dolomiti, mermeri, gëlqerori, kalciti, guri i lumit janë gurët kryesorë të cilët mund të përdoren si rërë dhe zhavorr.

Zhavorri / çakëlli janë diametri më i madh i gurit, nga ana tjetër, rëra është diametri më i vogël i gurëve. Furnizuesit e agregatit dhe rërës vendosin diametrat sipas preferencës së klientit. Nëse klientët vendosin të përdorin fraksione asfalti, rrjetat e ekranit ndryshojnë dhe fraksionet që kërkuan klientët furnizohen. Nëse ata preferojnë të përdorin prodhimin e betonit, furnitorët duhet të përdorin fraksion betoni dhe të ndryshojnë rrjetat sipas preferencës së tyre.

Në këtë kontekst, furnitorët ndeshen me nevojën e materialit të pastër. Siç e dini, materiali natyral është i përzier në natyrë me dheun, argjilën, pjesët e drurit etj. Edhe nëse shpërthejmë direkt nga miniera, nevojitet ndarja për të pasur material të pasur. Materialet e pasura kanë vetëm vlerë komerciale.

Ndarja e materialit mund të jetë ose me ekran grizzly ose larje. Larja është mënyra më e mirë për pasurimin e materialit/gurit. Por mungesa e ujit dhe rregulloret mjedisore i kufizojnë furnizuesit. Mungesa e ujit është problemi kryesor i tregut tonë tani. Tregu ynë e ka zgjidhur problemin e konsumit të ujit me filtërpresi. Shtypja e filtrit na siguron që të përdorim të njëjtin ujë në kohërat serale pa mbeturina. Në fabrikat e larjes, ne mund t'i pasurojmë materialet e argjilës me konsum të ulët të energjisë dhe ujit në përdorimin e presës së filtrit.

Çfarë është rondele log?

Rondelet janë para-larëse nga materialet e skanimit nga 50-200 mm. Ndodhet përpara ekranit kryesor dhe përdoret si pastrues i parë. Me rondele mund të ndajmë baltën, baltën, dheun, dheun, pjesët e drurit nga materiali kryesor me boshte rrotulluese me shpejtësi të lartë me paleta. Rondelet tona të trungjeve funksionojnë si pastrues, përplasin materialin me njëri-tjetrin me shpejtësi të lartë dhe volum të lartë si 300-500 tph.

Çfarë është rondele me vidë/material të imët?

Rondelet e materialit të imët janë rondele kryesisht terciare që lajnë materialin e përgjithshëm 0-10 mm me shpejtësi të ulët. Ata kanë kanale të mëdha për të ndarë baltën nga rëra. Gjithashtu rondelet me vida e mbajnë materialin në ujë për të siguruar ndarjen para larjes në boshte.
Ju lutemi na kontaktoni për mbështetje dhe pyetje.

RISHIKIM
Impiante asfalti pranë meje

Impiante asfalti pranë meje

Cilat janë impiantet e asfaltit pranë meje?

Me impiantin e Asfaltit pranë meje mund të arrini lehtësisht këto sisteme. Fabrika e asfaltit përgatit karrocën duke përzier me mikser bitumin e nxehtë dhe agregatët e grupuar në madhësi të ndryshme. Sistemet mund të bëhen si të lëvizshme ose të palëvizshme. Pajisja celulare është e lëvizshme. Kështu që ju mund ta zhvendosni atë nga një vend pune në tjetrin. Strukturat e përhershme, nga ana tjetër, zakonisht ndërtohen jashtë qendrës së qytetit, por sa më afër që të jetë e mundur për të plotësuar nevojat sezonale ose vjetore të ndërtimit të rrugëve dhe përmirësimit të rrugëve në zonat e banuara të përhershme. Logjika kryesore e impiantit të asfaltit është përzierja e bitumit të nxehtë me agregat të përzier me përmbajtje lagështie të matur në një temperaturë të caktuar, për të përgatitur veshjen. Ekzistojnë dy lloje kryesore të përzierjeve të asfaltit që përdoren dhe njihen gjerësisht. Qëllimi i përbashkët i të dyve është të përftojnë bitum të nxehtë duke ngrohur agregatin. Por ka edhe dallime kryesore midis këtyre impianteve për sa i përket metodave të prodhimit të përzierjes së nxehtë dhe logjikës së përgjithshme të funksionimit. Nga ky këndvështrim, rëndësia e këtyre strukturave për industrinë e ndërtimit është e padiskutueshme. Fabrika e asfaltit pranë jush ofron lehtësinë e aksesit në të gjitha këto. Në këtë mënyrë, impianti i asfaltit sigurohet lehtësisht dhe shpejt.

Prodhuesit e Fabrikave të Asfaltit

Prodhuesit e impianteve të asfaltit, projektojnë një fabrikë asfalti për prodhimin e konglomeratit bituminoz të nxehtë. Këto fabrika përdorin një sasi të caktuar të agregateve, bitumit, rërës dhe materialeve të ngjashme për të prodhuar asfalt. Aktiviteti kryesor i uzinës së asfaltit është ngrohja e agregatit në temperaturë të lartë dhe prodhimi i bitumit të nxehtë duke e përzier plotësisht me bitum (karburant natyror) dhe lidhës të tjerë. Sasia dhe vetitë e agregatit janë tërësisht të modeluara sipas nevojave të atij momenti. Mund të jetë një kombinim i shumë materialeve me materiale njëdimensionale, ose përzierje shumë të rregullta dhe të brishta, si dhe disa dimensione. Si një instalim i përhershëm, impianti i palëvizshëm i asfaltit shpesh instalohet në zonat e banimit dhe të mirëmbajtjes. Këto ndryshojnë sipas nevojave dhe vendndodhjes. Këto janë opsione për prodhuesit e asfaltit që duan të prodhojnë dhe ruajnë disa lloje asfalti në të njëjtën kohë me kapacitet të madh. Impiantet e palëvizshme të asfaltit preferohen kryesisht nga qytetet dhe menaxhmentet që i shërbejnë qyteteve. Ai prodhon një përzierje të kualifikuar për disiplinat e konsideruara në kontekstin e kërkimit afatgjatë.
Impianti i lëvizshëm i asfaltit përdoret gjerësisht për ndërtimin dhe riparimin e rrugëve sezonale dhe vjetore. Funksioni i tij kryesor është se është i lehtë për t'u instaluar dhe transportuar. Për këtë arsye, impiantet e lëvizshme të asfaltit janë të preferuara në krahasim me impiantet e asfaltit të palëvizshëm. Këto impiante asfalti konsiderohen si një alternativë ndaj impianteve të palëvizshme të asfaltit. Por sipas rregulloreve ndërkombëtare të transportit, prodhimi çon në humbje të kapacitetit dhe njësive. Për shkak të kësaj, nuk preferohet nga ata që prodhojnë asfalt.

Fabrika e asfaltit rreth meje

Një nga çështjet më të rëndësishme që duhet marrë parasysh gjatë blerjes së impiantit të asfaltit është transporti. Është e rëndësishme që uzina dhe njësia e asfaltit të blerë të përmbushin standardet ndërkombëtare të transportit. Një nga faktorët që ndikon në koston e impiantit të asfaltit është transporti. Prandaj mund ta lehtësoni këtë proces me opsionin e impiantit të asfaltit rreth meje. Sepse projektimi i impiantit të asfaltit kryhet duke marrë parasysh Transportin dhe Standardet Ndërkombëtare. Këto dizajne gjithashtu reduktojnë kohën dhe kostot e instalimit. Nëse përfitoni nga përvoja e prodhuesve të asfaltit për instalimin dhe mirëmbajtjen, mund t'i lehtësoni proceset e projektimit dhe mirëmbajtjes. Në këtë mënyrë, ju mund të merrni produkte dhe shërbime që janë në përputhje me standardet ndërkombëtare të cilësisë si instalimi, transporti dhe mirëmbajtja. Në këtë drejtim, instalimet e impianteve të asfaltit janë të cilësisë së lartë dhe janë të qëndrueshme. Sidomos falë strukturës së saj modulare, kjo impiant matës asfalti ofron avantazhe të konsiderueshme konkurruese në drejtim të mirëmbajtjes, transportit dhe instalimit. Këto produkte ndihmojnë në rritjen e produktivitetit duke ofruar një sërë zgjidhjesh inovative biznesi, veçanërisht në projektet e ndërtimit dhe mirëmbajtjes së rrugëve.

Cilat janë llojet e impianteve të grumbullimit të betonit?

1. Fabrika e Asfaltit të Përzierjes së Serisë

Impiantet e përzierjes së grupeve janë të njohura për funksionimin e tyre të saktë dhe të kontrolluar. Ata prodhojnë asfalt të nxehtë përzierje në tufa, ku çdo grumbull është një sasi e paracaktuar e materialit. Ky lloj impianti është i gjithanshëm dhe mund të rregullohet lehtësisht për të prodhuar përzierje të ndryshme asfalti bazuar në kërkesat specifike të projektit. Impiantet e përzierjes së grupeve janë ideale për projekte të vogla dhe të mesme ku fleksibiliteti dhe kontrolli i cilësisë janë thelbësore.

2. Uzina e Asfaltit të Përzierjes së Daulleve

Impiantet e përzierjes së daulleve janë projektuar për funksionim të vazhdueshëm, duke i bërë ato efikase për projekte në shkallë të gjerë. Në këto impiante, materialet futen vazhdimisht në një kazan ku nxehen dhe përzihen. Impiantet e përzierjes së daulleve ofrojnë nivele të larta prodhimi dhe janë të afta të trajtojnë një gamë të gjerë përzierjesh asfalti. Ata janë të njohur për besueshmërinë e tyre dhe prodhimin e qëndrueshëm cilësor, duke i bërë ato një zgjedhje popullore për autostrada, aeroporte dhe projekte të tjera të mëdha ndërtimi.

3. Uzina e Asfaltit të Përzierjes së Vazhdueshme

Impiantet e përzierjes së vazhdueshme funksionojnë vazhdimisht pa asnjë ndërprerje në procesin e prodhimit. Ato janë të dizajnuara për prodhim me volum të lartë dhe janë të përshtatshme për projekte që kërkojnë furnizim të vazhdueshëm me asfalt. Impiantet e përzierjes së vazhdueshme ofrojnë përzierje efikase të materialeve dhe njihen për uniformitetin e tyre në prodhimin e asfaltit. Këto impiante përdoren shpesh për projekte në shkallë të gjerë ku nevojitet një rrjedhje e qëndrueshme e asfaltit.

4. Uzina e lëvizshme e asfaltit

Impiantet e lëvizshme të asfaltit janë të lëvizshme dhe mund të transportohen lehtësisht nga një vend në tjetrin. Ato ofrojnë fleksibilitet dhe komoditet, duke i bërë ato ideale për projekte që kërkojnë prodhim asfalti në shumë vende. Impiantet e lëvizshme janë kompakte dhe mund të vendosen shpejt, duke i bërë ato të përshtatshme për vende të largëta ose të përkohshme të projektit. Ato janë të pajisura me veçori si konfigurimi i lehtë, lëvizshmëria dhe instalimi i shpejtë, duke i bërë ato një zgjedhje popullore për projektet e ndërtimit dhe mirëmbajtjes së rrugëve.

5. Impianti i Asfaltit Stacionar

Impiantet stacionare të asfaltit janë të fiksuara në një vend dhe janë projektuar për prodhim afatgjatë. Këto impiante janë të njohura për kapacitetin e tyre të lartë prodhues dhe qëndrueshmërinë, duke i bërë ato ideale për funksionim të vazhdueshëm dhe projekte të mëdha. Impiantet e palëvizshme janë të pajisura me sisteme të avancuara kontrolli për të siguruar përzierjen e saktë dhe kontrollin e cilësisë. Ato ofrojnë rezultate të qëndrueshme dhe janë në gjendje të prodhojnë një shumëllojshmëri përzierjesh asfalti për të përmbushur specifikimet specifike të projektit. Impiantet e palëvizshme të asfaltit përdoren shpesh për projektet kryesore të ndërtimit të rrugëve, ku kërkohet rregullisht një burim i besueshëm dhe efikas i asfaltit me cilësi të lartë. Këto impiante ofrojnë një zgjidhje të qëndrueshme dhe të besueshme për nevojat afatgjata të prodhimit të asfaltit.

Këto janë disa nga llojet kryesore të impianteve të asfaltit, secila prej të cilave ofron veçori dhe avantazhe unike për t'iu përgjigjur kërkesave të ndryshme të projektit dhe nevojave të prodhimit.

RISHIKIM
Siloja e çimentos: Rëndësia në industrinë e ndërtimit

Siloja e çimentos: Rëndësia në industrinë e ndërtimit

Çfarë do të thotë silo çimentoje?

Kapanonet e fabrikës së çimentos janë zgjidhje thelbësore të ruajtjes në industrinë e ndërtimit, duke lejuar trajtimin efikas dhe të organizuar të materialeve të ndërtimit. Ky artikull do të fokusohet në aplikimet, përfitimet, llojet, konsideratat e projektimit dhe rëndësinë e kapanoneve të fabrikës së çimentos në projektet e ndërtimit.

Aplikimet dhe Përfitimet

Siloset e fabrikës së çimentos shërbejnë si njësi magazinimi për materialet e ndërtimit, kryesisht çimento. Këto kapanone ofrojnë një mjedis të besueshëm dhe të kontrolluar për ruajtjen e çimentos, duke siguruar cilësinë e saj dhe duke ruajtur vetitë e saj. Përfitimet e kapanoneve të fabrikës së çimentos përfshijnë mbrojtjen e materialit nga lagështia, zvogëlimin e rrezikut të kontaminimit, optimizimin e menaxhimit të inventarit dhe mundësimin e trajtimit më të shpejtë dhe më efikas të materialit ndërtimor.

Cilat janë llojet e kapanoneve të çimentos?

Siloja e çimentos është një strukturë magazinimi që përdoret në industrinë e ndërtimit për të ruajtur çimento dhe materiale të tjera me shumicë në një mënyrë të sigurt dhe efikase. Ekzistojnë lloje të ndryshme të kapanoneve të çimentos, duke përfshirë kapanonet e çimentos me bulona, kapanonet horizontale të çimentos dhe kapanonet monobllok të çimentos, secila e projektuar për të përmbushur kërkesat specifike të ruajtjes dhe funksionimit.

Kapanonet e çimentos me bulona

Siloset e çimentos me bulona janë ndërtuar duke përdorur panele ose seksione individuale që bashkohen së bashku në vend, duke ofruar fleksibilitet në aspektin e madhësisë, kapacitetit dhe transportit. Ky lloj silo është i lehtë për t'u montuar, çmontuar dhe zhvendosur, duke e bërë atë një zgjedhje popullore për projekte ndërtimi të përkohshme ose aplikacione ku lëvizshmëria është thelbësore.

Siloset horizontale të çimentos

Siloset horizontale të çimentos karakterizohen nga lartësia e tyre e ulët dhe struktura e gjatë horizontale, duke lejuar ngarkimin dhe shkarkimin e lehtë të materialeve. Këto kapanone janë të përshtatshme për vende me kufizime hapësinore ose vende ku lartësia vertikale është e kufizuar.

Siloset e çimentos monobllok

Siloset e çimentos monobllok, nga ana tjetër, janë njësi të parafabrikuara të bëra nga një pjesë e vetme e materialit si çeliku ose betoni, duke ofruar qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri të lartë. Këto kapanone përdoren shpesh për instalime të përhershme në projekte më të mëdha ndërtimi, duke ofruar një zgjidhje të sigurt dhe të qëndrueshme për ruajtjen e çimentos dhe materialeve të tjera.

Si përmbledhje, kapanonet e çimentos me bulona ofrojnë fleksibilitet dhe lëvizshmëri, kapanonat horizontale të çimentos janë ideale për zona të kufizuara nga hapësira dhe kapanonat e çimentos monobllok ofrojnë qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri për nevojat e ruajtjes afatgjatë në industrinë e ndërtimit.

Konsideratat e projektimit

Gjatë projektimit të kapanoneve të fabrikës së çimentos, duhet të merren parasysh disa faktorë. Këto përfshijnë kapacitetin e kërkuar të ruajtjes, dimensionet, karakteristikat e rrjedhës së materialit dhe veçoritë e sigurisë. Dizajni duhet të lejojë trajtim efikas të materialit, rrjedhje pa probleme të çimentos, akses të lehtë për mirëmbajtje dhe inspektim, si dhe masa sigurie për të parandaluar aksidentet ose prishjen e materialit.

Trajtim efikas i materialeve

Siloset e fabrikës së çimentos luajnë një rol vendimtar në lehtësimin e proceseve efikase të trajtimit të materialeve. Me kapanone të dizajnuara mirë, çimentoja me shumicë mund të ruhet lehtësisht, të merret dhe të transferohet në vendet e ndërtimit sipas nevojës. Siloset mund të pajisen me sisteme transportieri, sisteme pneumatike ose mekanizma ngarkimi/shkarkimi për rrjedhje pa probleme dhe shpërndarje të saktë të materialit.

Kapaciteti dhe dimensionet

Siloset e fabrikës së çimentos janë në dispozicion në kapacitete dhe dimensione të ndryshme për të akomoduar nevojat specifike të projekteve të ndërtimit. Kapaciteti mund të variojë nga kapanone në shkallë të vogël për ndërtime lokale deri në kapanone në shkallë të gjerë për projekte të mëdha infrastrukturore. Dimensionet përcaktohen bazuar në faktorë të tillë si hapësira e disponueshme, kufizimet e transportit dhe kërkesat e ruajtjes.

Rëndësia në Projektet e Ndërtimit

Siloset e fabrikës së çimentos janë komponentë jetik në projektet e ndërtimit pasi ato ofrojnë një zgjidhje të besueshme dhe të kontrolluar të magazinimit të çimentos, duke siguruar një furnizim të qëndrueshëm me materiale ndërtimi me cilësi të lartë. Magazinimi dhe trajtimi i duhur i çimentos kontribuon në efikasitetin, produktivitetin dhe suksesin e përgjithshëm të projekteve të ndërtimit, duke minimizuar mbetjet materiale dhe duke optimizuar menaxhimin e burimeve.

RISHIKIM

Pionier në teknologjinë inovative: Polygonmach

POLYGONMACH është prodhuesi kryesor global i impianteve të grumbullimit të betonit, impianteve të grimcimit dhe impianteve të asfaltit. Me çertifikatat e sigurimit të cilësisë TSE dhe ISO 9001 si një përkushtim ndaj inovacionit, cilësisë dhe klientit
kënaqësi, ne kemi vendosur veten si një emër i besuar në industrinë e ndërtimit. Gama jonë e gjerë e impianteve me performancë të lartë plotëson nevojat e ndryshme të projekteve të ndërtimit, duke siguruar efikasitet, besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Na kontaktoni

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta