Vetë-instalim, PMC100 Mobile Batching Betoni


Vetë-instalim, PMC100 Mobile Batching Betoni

Vetë-instalim, PMC100 Mobile Batching Betoni

Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 100M3, të cilat nuk kërkojnë një vinç të vetë-instaluar, janë impiante portative për grumbullimin e betonit që mund të instalohen pa pasur nevojë për vinç. Pergjithesisht preferohen per punime ndertimi te vogla ose te mesme, nuk kerkojne vinç.

POLYGONMACH 100m3 prodhon beton me cilësi të lartë dhe me rezistencë të lartë si impiantet e betonit të lëvizshëm, por me avantazhin e një procesi instalimi më të shpejtë dhe transportueshmëri më të madhe.

Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit 100 m3 ofrojnë shumë përfitime për përdoruesit e tyre nëse janë të cilësisë së lartë dhe të dizajnuara mirë:

1. Efikasitet i lartë: Një impiant betoni i lëvizshëm 100m3 me cilësi të lartë dhe të mirë-projektuar punon me efikasitet të lartë. Kjo siguron që projektet e ndërtimit të përfundojnë në kohë dhe redukton kostot.

2. Prodhimi i betonit me cilësi të lartë: Opsioni i prodhimit të betonit me cilësi të lartë u mundëson përdoruesve të prodhojnë shumë lloje të ndryshme betoni në përputhje me nevojat e tyre.

3. Instalim i lehtë dhe i shpejtë: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit zhvendosen lehtësisht për shkak të transportueshmërisë së tyre dhe janë të njohura për kohën e tyre të shpejtë të instalimit. Kështu, ndihmon bizneset të kursejnë kohë.

4. Kostot minimale të mirëmbajtjes dhe funksionimit: Një impiant i lëvizshëm grumbullimi i betonit 100 m3 me cilësi të lartë dhe të mirë-projektuar funksionon me kosto minimale të mirëmbajtjes dhe funksionimit. Përdorimi i komponentëve me cilësi të lartë zgjat jetën e pajisjes dhe ul kostot e funksionimit.

5. Miqësore ndaj mjedisit: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit mund të pajisen me teknologji miqësore me mjedisin. Kjo ndihmon në uljen e ndotjes së mjedisit dhe mbrojtjen e mjedisit.

6. Kostoja e blerjes: Një nga avantazhet e investimit në koston e blerjes është se një impiant i lëvizshëm grumbullimi i betonit 100 m3 me cilësi të lartë dhe të mirë-projektuar mund të paguajë veten në afat të gjatë.

Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 100m3 u ofrojnë përdoruesve të tyre përfitimet e të qenit me cilësi të lartë dhe të mirë-projektuar si një zgjidhje unike për projektet e ndërtimit.

Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 100 m3/orë mund të projektohen për t'u përdorur në kushte të vështira moti dhe klimatike. Cilësia dhe qëndrueshmëria e pajisjeve dhe përbërësve të përdorur në impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit dhe prodhimi i tyre sipas standardeve të caktuara, i ndihmon ato të përballojnë kushtet e vështira.

Disa kushte të vështira të motit dhe klimës mund të jenë si më poshtë:

- Ftohtë dhe ngrica: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit mund të projektohen për t'u përdorur veçanërisht në kushtet e motit të ftohtë dhe të ftohtë. Përveç kësaj, sistemet e ngrohjes mund të përdoren për të parandaluar ngrirjen e tubave të ujit dhe pajisjeve të tjera.

- E nxehtë dhe e lagësht: Temperaturat e larta dhe ajri i lagësht mund të shkaktojnë tharjen e betonit dhe uljen e cilësisë së tij. Prandaj, impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit mund të pajisen me sisteme dehumidifikimi që mund të kontrollohen në varësi të lagështisë dhe temperaturës.

Era dhe stuhia: Për të parandaluar shkatërrimin dhe dëmtimin nga erërat dhe stuhitë e forta, impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit mund të instalohen siç duhet. Përveç kësaj, prodhimi i betonit me veti të forta ngjitëse rast pas rasti mund të ndihmojë në parandalimin e dëmtimeve strukturore.

Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 100 M3/orë mund të prodhohen duke përdorur lloje të ndryshme mikserash dhe lloji i përzierësit që do të zgjidhet mund të ndryshojë në varësi të nevojave dhe qëllimeve të projektit. Llojet e mikserëve që përdoren përgjithësisht në impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit janë si më poshtë:

1. Përzierës me dy bosht: Është përzierësi me dy bosht, i cili është një nga mikserët kryesorë i përshtatshëm për të gjitha produktet e çimentos të prodhuara në fabrikat e betonit. Është një nga llojet e mikserëve me kapacitet të lartë që përdoret veçanërisht për përzierje betoni me cilësi të lartë dhe rrotullohet me shpejtësi të ulët.

2. Përzierëse me një bosht: Përzierësit me një bosht janë llojet më të përshtatshme për përdorim në impiantet e betonit me kapacitet të ulët. Ato janë më të vogla dhe më të lehta se miksera me dy bosht, por lejojnë prodhimin e recetave të betonit me cilësi të lartë.

Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 100m3/orë dallohen nga impiantet e tjera të lëvizshme të grumbullimit të betonit me veçoritë e tyre specifike.

1. Kapaciteti i lartë prodhues: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 100m3/orë kanë një kapacitet prodhimi më të madh se impiantet e tjera të lëvizshme të grumbullimit të betonit. Kjo lejon më shumë prodhim konkret për projekte ndërtimi në shkallë të gjerë.

2. Transportueshmëria: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 100m3/orë i japin rëndësi transportueshmërisë dhe mund të mbajnë ngarkesa të mëdha. Kjo i lejon ato të transportohen lehtësisht në kantieret e ndërtimit së bashku me pajisje të tjera ndërtimi si mure portative me gurë dhe tulla.

3. Automatizimi: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 100m3/orë në përgjithësi kanë një nivel të lartë automatizimi. Kështu, i gjithë procesi i prodhimit është i automatizuar dhe kërkesa për ndërhyrje njerëzore është minimale. Kjo siguron shpejtësi të lartë prodhimi, gabim minimal njerëzor dhe prodhim efikas.

4. Kontrolli i cilësisë: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 100m3/orë janë përgjithësisht të pajisura me sisteme të kontrollit të cilësisë. Në këtë mënyrë, cilësia e betonit të prodhuar nuk është e ulët dhe çdo gabim apo reagim i padëshiruar mund të zbulohet menjëherë.

5. Zonat e përdorimit: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 100m3/orë janë impiantet më të preferuara të grumbullimit të betonit të lëvizshëm, veçanërisht në projektet e ndërtimit në shkallë të gjerë. Shembuj të këtyre projekteve janë projektet si ura, diga, fabrika, objekte infrastrukturore.

Si rezultat, impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 100m3/orë dallohen nga impiantet e tjera të lëvizshme të grumbullimit të betonit me veçoritë e tyre si kapaciteti i lartë i prodhimit, transportueshmëria, automatizimi dhe kontrolli i cilësisë dhe janë impiantet më të preferuara në projektet e ndërtimit në shkallë të gjerë.

Self-installed, PMC100 100 m3 Mobile Concrete Batching Plant
Self-installed, PMC100 100 m3 Mobile Concrete Batching Plant
Self-installed, PMC100 100 m3 Mobile Concrete Batching Plant

Ju mund të merrni një çmim duke plotësuar formularin


Pionier në teknologjinë inovative: Polygonmach

POLYGONMACH është prodhuesi kryesor global i impianteve të grumbullimit të betonit, impianteve të grimcimit dhe impianteve të asfaltit. Me çertifikatat e sigurimit të cilësisë TSE dhe ISO 9001 si një përkushtim ndaj inovacionit, cilësisë dhe klientit
kënaqësi, ne kemi vendosur veten si një emër i besuar në industrinë e ndërtimit. Gama jonë e gjerë e impianteve me performancë të lartë plotëson nevojat e ndryshme të projekteve të ndërtimit, duke siguruar efikasitet, besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Na kontaktoni

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta