Silo çimentoje 50 ton i salduar


Silo çimentoje 50 ton i salduar

Silo çimentoje 50 ton i salduar

Siloja e salduar e çimentos 50 tonë është një kontejner i madh magazinimi i projektuar për ruajtjen e çimentos dhe materialeve të ngjashme, i përdorur në industrinë e ndërtimit dhe objektet e prodhimit të betonit. Silos përbëhet nga shumë komponentë të ndryshëm dhe le t'i hedhim një sy detajeve teknike së bashku.

1. Trupi cilindrik: Është pjesa kryesore e silosit dhe kjo është pjesa ku ruhet çimentoja.
2. Mbulesa e sipërme: Pjesa që mbron çimenton nga faktorët e jashtëm.
3. Koni i poshtëm: Pjesa konike që siguron shkarkimin e qetë të çimentos.
4. Tubi i shkarkimit: Tubi përmes të cilit derdhet çimentoja në pjesën e jashtme.
5. Shkallë: Shkallë që siguron akses në pjesën e sipërme të silosit për mirëmbajtje dhe inspektim.
6. Kangjella: Kangjella e shtuar në shkallë për qëllime sigurie.

Procesi i prodhimit të silosit të çimentos të salduar prej 50 tonësh kryhet me saktësi dhe vëmendje ndaj detajeve. Komponentët kryesorë strukturorë formohen nga prerja, lakimi dhe saldimi i fletëve të çelikut të cilësisë së lartë. Softuer special përdoret për projektimin dhe llogaritjen. Në këtë mënyrë, silosi bëhet i pajtueshëm me standardet dhe kërkesat e industrisë.

Transporti i silosit kryhet duke përdorur kamionë ose rimorkio të krijuara posaçërisht për ngarkesa të rënda. Me lidhjen e sigurt të kapanonit me mjetin transportues, eliminohet rreziku i rrëshqitjes ose dëmtimit gjatë transportit.

Është e rëndësishme të përgatiteni siç duhet përpara instalimit. Toka duhet të rrafshohet dhe ngjeshet dhe duhet të përgatitet një themel i qëndrueshëm për të siguruar stabilitet. Në disa raste, mund të kërkohet një bazë betoni. Silosi më pas pozicionohet dhe sigurohet duke përdorur vinça ose pajisje të tjera ngritëse.

Pjesët metalike prodhohen duke përdorur makineri të avancuara dhe metoda moderne. Softueri i dizajnit me ndihmën e kompjuterit (CAD) mundëson matje dhe prodhim më të saktë.

Për qëndrueshmëri dhe mbrojtje nga korrozioni, pjesët metalike i nënshtrohen një procesi rigoroz të lyerjes. Pjesët pastrohen me kujdes, priten dhe lyhen me bojë të cilësisë së lartë, rezistente ndaj korrozionit. Në këtë mënyrë, siloja është afatgjatë dhe fiton një pamje estetike vizuale.

Si rezultat, siloja e salduar e çimentos 50 tonë është një zgjidhje e besueshme për ruajtjen e sigurt dhe të qëndrueshme të çimentos dhe materialeve të ngjashme. Është një opsion ideal për biznesin tuaj me cilësinë e lartë të prodhimit, strukturën solide dhe avantazhet.


Ju mund të merrni një çmim duke plotësuar formularin


Pionier në teknologjinë inovative: Polygonmach

POLYGONMACH është prodhuesi kryesor global i impianteve të grumbullimit të betonit, impianteve të grimcimit dhe impianteve të asfaltit. Me çertifikatat e sigurimit të cilësisë TSE dhe ISO 9001 si një përkushtim ndaj inovacionit, cilësisë dhe klientit
kënaqësi, ne kemi vendosur veten si një emër i besuar në industrinë e ndërtimit. Gama jonë e gjerë e impianteve me performancë të lartë plotëson nevojat e ndryshme të projekteve të ndërtimit, duke siguruar efikasitet, besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Na kontaktoni

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta