Silo çimentoje 120 ton i tipit me bulon


Silo çimentoje 120 ton i tipit me bulon

Silo çimentoje 120 ton i tipit me bulon

Siloja e çimentos me bulona 120 ton, e projektuar dhe prodhuar me kujdes nga Polygonmach, është zgjidhja ideale për nevojat tuaja të ruajtjes dhe transportit të çimentos. Ka një sërë karakteristikash teknike që e bëjnë këtë model silo çimentoje të përshtatshëm për të gjitha nevojat tuaja logjistike.

Silosi ka një strukturë të qëndrueshme dhe miqësore për përdoruesit me një kapacitet prej 120 ton. Me konstruksionin e tij prej çeliku, pjesa e trupit është rezistente ndaj presionit të lartë dhe kushteve të vështira të motit. Ndërsa sistemi i filtrit të pluhurit i vendosur në pjesën e sipërme parandalon përhapjen e pluhurit në mjedis, sistemi i kontrolluar i daljes së ajrit siguron balancimin e presionit të sistemit. Ai përmban përbërës të ndryshëm si çeliku, valvulat dhe filtrat.

Karakteristika më e madhe e silosit me bulona 120 ton është se është lehtësisht i lëvizshëm. Në thelb, silo mund të zhvendoset në vendin e dëshiruar me ndihmën e një forklifti ose vinçi. Gjatë procesit të lëvizjes së silosit, të gjithë komponentët duhet të fiksohen mirë për të ruajtur integritetin dhe qëndrueshmërinë e produktit.

Siloja përbëhet nga pjesë modulare. Këto pjesë përfshijnë trupin e silosit, pajisjet, kornizën prej çeliku, filtrat e ajrit. Këto pjesë mund të montohen dhe montohen lehtësisht duke ndjekur udhëzimet në manualin e detajuar të përdorimit.

Çeliku pritet me makina CNC që kërkojnë saktësi të lartë. Kontrolli i këtij procesi ka një ndikim të madh në qëndrueshmërinë dhe cilësinë e produktit. Më pas çeliqet lyhen me bojë anti-korrozive. Ky proces është jetik për të siguruar jetëgjatësinë e strukturës. Kjo lloj boje zgjat jetën e materialit të çelikut dhe rrit rezistencën e silosit ndaj faktorëve të jashtëm.

Në procesin e prodhimit përdoren softuer të ndryshëm. Fillimisht, projektimi i silos bëhet me softuerin CAD (Computer aided design). Softueri CAM (prodhimi me ndihmën e kompjuterit) përdoret më pas për të transmetuar udhëzimet e prerjes në makinë. Këta softuer sigurojnë që procesi i prodhimit të jetë i saktë dhe i shpejtë.

Ky produkt është një nga opsionet më të mira në industri me karakteristikat e tij teknike, qëndrueshmërinë dhe dobinë. Ju mund ta lehtësoni punën tuaj duke zgjedhur këtë kapanon perfekt të çimentos nga Polygonmach.


Ju mund të merrni një çmim duke plotësuar formularin


Pionier në teknologjinë inovative: Polygonmach

POLYGONMACH është prodhuesi kryesor global i impianteve të grumbullimit të betonit, impianteve të grimcimit dhe impianteve të asfaltit. Me çertifikatat e sigurimit të cilësisë TSE dhe ISO 9001 si një përkushtim ndaj inovacionit, cilësisë dhe klientit
kënaqësi, ne kemi vendosur veten si një emër i besuar në industrinë e ndërtimit. Gama jonë e gjerë e impianteve me performancë të lartë plotëson nevojat e ndryshme të projekteve të ndërtimit, duke siguruar efikasitet, besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Na kontaktoni

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta