PMC30 Impianti i lëvizshëm i grumbullimit të betonit


PMC30 Impianti i lëvizshëm i grumbullimit të betonit

PMC30 Impianti i lëvizshëm i grumbullimit të betonit

Impianti i lëvizshëm i grumbullimit të betonit POLYGONMACH PMC30 30 M3 është një pajisje që përdoret si një fabrikë portative për prodhimin e betonit. Këto impiante grumbullimi të betonit të tipit të lëvizshëm përdoren veçanërisht në projekte të përkohshme si ndërtimi i ndërtesave dhe ndërtimi i rrugëve.

Këto objekte përmbajnë një shumëllojshmëri të pajisjeve dhe makinerive të përdorura për përgatitjen e përzierjeve të betonit të përgatitura paraprakisht. Këto pajisje përfshijnë kapanone çimentoje, rezervuar uji, rezervuarë për magazinimin e agregateve (rërë, zhavorr), pajisje dozimi, njësi përzierjeje dhe mjete transporti.

Impianti i lëvizshëm i grumbullimit të betonit POLYGONMACH30 M3 ka një kapacitet për të prodhuar 30 metra kub beton në orë. Ky është kapacitet i mjaftueshëm prodhues për projekte ndërtimi në shkallë të vogël. Falë transportueshmërisë së tij, impianti mund të instalohet në vend dhe mund të çmontohet dhe transportohet për përdorim diku tjetër pas përfundimit të projektit.

Disa veçori dhe avantazhe të impiantit të lëvizshëm të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 30 M3 janë:

Karakteristikat:
- Kapaciteti për të prodhuar 30 metër kub beton në orë
- Të qenit i lëvizshëm dhe i çmontueshëm
- Disponueshmëria e pajisjeve të nevojshme për përgatitjen e përzierjeve të betonit të parapërgatitur
- Lehtë për t'u përdorur dhe mirëmbajtur

Përparësitë:
- Kursen kohë duke prodhuar beton të gatshëm në zonën e ndërtimit.
- Është një opsion i përshtatshëm për projekte ndërtimi të vogla dhe të mesme me kapacitetin e tij të lartë prodhues.
- Falë transportueshmërisë së tij, mund të përdoret në vende të ndryshme të projekteve dhe ndikimi mjedisor mund të mbahet në minimum.
- Redukton kostot dhe rrit rentabilitetin pasi prodhon materiale ndërtimi në kantier pa pasur nevojë për transport.

Ekzistojnë betoniere të ndryshme të disponueshme për fabrikën e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 30 m3/orë. Përzierësit me kapacitet të ulët preferohen sepse janë të lëvizshëm. Përzierësit, të cilët do të punojnë në sinkron me fabrikën e betonit të lëvizshëm, përgatisin përzierjen e betonit plotësisht dhe në mënyrë homogjene.

- Përzierëse betoni me kamion hale: Përzierësit e betonit të montuar në kamionë mund të jenë të lëvizshëm ose të palëvizshëm. E kombinuar me kamionët hale, bëhet e mundur të kryhet prodhimi dhe transporti me një sasi minimale të punës.

- Përzierëse Betoni Mobile Lloji Batch: Ky lloj mikser rrotullon një kovë dhe një silo horizontal me krahë të dyfishtë. Kova merr sasinë e paracaktuar të ujit dhe agregatit, pastaj ngrihet në mikser ku përzihet me çimento.

- Përzierës i betonit të tipit të tavës: Këto lloj mikserësh punojnë në një bosht rrotullues të tiganit dhe punojnë së bashku me një shufra mikseri dhe disa rafte të veçantë të rreshtuar.

- Përzierëse betoni me anim: Ky lloj mikseri përdor një mikser çeliku të vendosur horizontalisht në një silo çeliku. Pas përfundimit të përgatitjes së përzierjes, përzierësi anohet në pjesën e pasme të kamionit me ndihmën e një sistemi hidraulik të lartë dhe mund të derdhet betoni.

Çdo mikser ka avantazhet dhe disavantazhet e tij, prandaj, zgjedhja e një mikser të përshtatshëm përcaktohet nga karakteristikat e projektit, lehtësia e përdorimit dhe karakteristikat teknike.

Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit POLYGONMACH 30m3 janë ideale për punime ndërtimi të vogla dhe të mesme. Ju mund të mendoni se ju duhet të blini një fabrikë të lëvizshme grumbullimi betoni 30 m3 për biznesin tuaj sepse:

1. Lehtë për t'u përdorur: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit 30 m3 janë të lehta për t'u përdorur dhe kërkojnë trajnim minimal për të funksionuar. Kjo siguron që personeli në biznesin tuaj të jetë më pak i ngarkuar për sa i përket kohës dhe burimeve për të prodhuar beton.

2. Rrit fleksibilitetin: Shumica e impianteve të lëvizshme të betonit 30 m3 mbështesin një shumëllojshmëri të llojeve të betonit dhe kapacitetin për të prodhuar sasi të ndryshme betoni. Kjo rrit ndjeshëm fleksibilitetin në projektet e ndërtimit.

3. Kursimet e kostos: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit 30 m3 janë më ekonomike në krahasim me furnizuesit e betonit të gatshëm. Biznesi juaj mund të zvogëlojë paratë që shpenzon për prodhimin e betonit të tij dhe të rrisë rentabilitetin e biznesit tuaj.

4. Ofron kontroll të cilësisë: Kur kompania juaj prodhon betonin e saj, ajo mund të kontrollojë cilësinë e betonit. Kjo siguron një cilësi të qëndrueshme të betonit në projektet e ndërtimit.

5. Siguron transportueshmëri: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit 30 m3 mund të transportohen lehtësisht në kantierin e ndërtimit. Pasi biznesi juaj të përfundojë një projekt, ai mund ta zhvendosë fabrikën në vendin e ndërtimit të projektit të ardhshëm. Kjo siguron më shumë vlerë të shtuar për biznesin tuaj.

6. Miqësore ndaj mjedisit: Impiantet e lëvizshme të grumbullimit të betonit 30 m3 janë një metodë miqësore me mjedisin e prodhimit të betonit duke reduktuar konsumin e energjisë dhe duke parandaluar gjenerimin e mbetjeve.

PMC30 30 m3/hours Mobile Concrete Batching Plant
PMC30 30 m3/hours Mobile Concrete Batching Plant
PMC30 30 m3/hours Mobile Concrete Batching Plant

Ju mund të merrni një çmim duke plotësuar formularin


Pionier në teknologjinë inovative: Polygonmach

POLYGONMACH është prodhuesi kryesor global i impianteve të grumbullimit të betonit, impianteve të grimcimit dhe impianteve të asfaltit. Me çertifikatat e sigurimit të cilësisë TSE dhe ISO 9001 si një përkushtim ndaj inovacionit, cilësisë dhe klientit
kënaqësi, ne kemi vendosur veten si një emër i besuar në industrinë e ndërtimit. Gama jonë e gjerë e impianteve me performancë të lartë plotëson nevojat e ndryshme të projekteve të ndërtimit, duke siguruar efikasitet, besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Na kontaktoni

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta