Objektet e rërës dhe agregatit


Objektet e rërës dhe agregatit

Objektet e rërës dhe agregatit

Zbulimi i performancës së jashtëzakonshme të Uzinave Stacionare Thërrmuese dhe Ekranuese të Polygonmach, të ndërtuara për të ripërcaktuar standardet e industrisë të përpunimit të materialit. Ndryshe nga njësitë e lëvizshme, këto impiante të palëvizshme ofrojnë qëndrueshmëri të shtuar, kapacitete më të larta prodhimi dhe konfigurime të personalizuara që i përshtaten nevojave tuaja specifike.

Impiantet Stacionare Thërrmuese dhe Screening të Polygonmach janë projektuar për një gamë të gjerë aplikimesh si gëlqerorë, dolomit, zhavorr dhe rërë. Këto impiante luajnë një rol vendimtar në industri si ndërtimi, miniera dhe prodhimi agregat, duke siguruar proceset më efektive dhe efikase të shtypjes dhe skanimit.

Çdo impiant përbëhet nga komponentë më të avancuar, duke ju ofruar një zgjidhje të besueshme që jep vazhdimisht rezultate me cilësi të lartë. Ato përmbajnë dërrmues të fortë për shtypjen parësore, dytësore ose terciare, ekrane vibruese të avancuara për ndarje të saktë të materialit dhe një sërë transportuesish për transferim të qetë të materialit.

Ajo që i veçon impiantet e palëvizshme të Polygonmach është kapaciteti i tyre i lartë dhe jetëgjatësia e gjerë. Të projektuara për të performuar në kushtet më të vështira, këto bimë shfaqin qëndrueshmëri dhe elasticitet të pashembullt. Natyra e tyre e palëvizshme lejon komponentë më të mëdhenj, duke kontribuar në rritjen e kapacitetit të prodhimit, gjë që është kritike për projektet në shkallë të gjerë dhe me rezultate të larta.

Për më tepër, Polygonmach vë një theks të fortë në qëndrueshmërinë mjedisore. Sistemet e heqjes së pluhurit të inkorporuara në këto impiante kontribuojnë në një mjedis pune më të sigurt dhe më të pastër, duke mbajtur në minimum ndotjen e ajrit.

Impiantet Stacionare Thërrmuese dhe Screening të Polygonmach ofrojnë performancë, efikasitet dhe cilësi të pakrahasueshme. Rritni lojën tuaj të përpunimit të materialeve me Polygonmach, ku dizajni inovativ takohet me mjeshtërinë e jashtëzakonshme.

Ekipi ynë i projektimit konfiguron paraqitje të ndryshme duke përdorur llojet dhe madhësitë tona të ndryshme të ushqyesve, grimcave, ekraneve, hopave, rondele dhe transportues.

Objektivi kryesor i kompanisë sonë është gjithmonë të mbështesë klientët tanë që të zgjedhin dizajnet më të përshtatshme sipas nevojave të tyre reale dhe t'i ndihmojmë ata të shmangin keqinvestimet që do të shkaktojnë humbje të financave dhe/ose kosto të larta operacionale.

Ju lutemi na kontaktoni për të marrë projektet dhe ofertat më të përshtatshme dhe të optimizuara që do të përgatiten nga ekipi ynë inxhinierik dhe do të plotësojnë plotësisht kërkesat tuaja.

​Strukturat e impianteve tona thërrmuese dhe skanuese ndryshojnë sipas

Kapaciteti prodhues i uzinës

Sasia dhe madhësia e thyesave përfundimtare

Lloji i materialit që do të shtypet.

Pajisjet miqësore me transportin e impianteve tona thërrmuese minimizojnë koston e transportit të klientëve tanë me strukturën e saj modulare dhe disponueshmërinë për t'u transportuar brenda rimorkiove të mbyllura të kamionëve dhe kontejnerëve OT 40 ft.

Më poshtë janë paraqitjet mostra të bimëve që preferohen shpesh nga klientët tanë

Impianti dërrmues dhe skanues me kapacitet 120-150 tph, duke përfshirë thërrmuesin primar të nofullës dhe konin sekondar

Impianti dërrmues dhe skanues me kapacitet 250-300 tph duke përfshirë nofullën parësore, goditjen dytësore dhe thërrmuesin terciar me ndikim

Impianti dërrmues dhe skanues me kapacitet 250-300 tph duke përfshirë nofullën parësore, konin sekondar dhe policin VSI

Sand and Aggregate Facilities

Sand and Aggregate Facilities


Ju mund të merrni një çmim duke plotësuar formularin

Produkte të ngjashme


Pionier në teknologjinë inovative: Polygonmach

POLYGONMACH është prodhuesi kryesor global i impianteve të grumbullimit të betonit, impianteve të grimcimit dhe impianteve të asfaltit. Me çertifikatat e sigurimit të cilësisë TSE dhe ISO 9001 si një përkushtim ndaj inovacionit, cilësisë dhe klientit
kënaqësi, ne kemi vendosur veten si një emër i besuar në industrinë e ndërtimit. Gama jonë e gjerë e impianteve me performancë të lartë plotëson nevojat e ndryshme të projekteve të ndërtimit, duke siguruar efikasitet, besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Na kontaktoni

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta