MBA 60-80 Tph Fabrika e Asfaltit Mobile


MBA 60-80 Tph Fabrika e Asfaltit Mobile

MBA 60-80 Tph Fabrika e Asfaltit Mobile

MBA 60-80 Tph Fabrika e Asfaltit Mobile

Hyrja e produktit:

Fabrika e Asfaltit Mobile MBA 60-80 Tph nga Polygonmach është një pajisje e avancuar, miqësore me mjedisin dhe efikase e përdorur për prodhimin e asfaltit, një element thelbësor në sektorët e ndërtimit globalisht. Me kapacitetin e tij prej 60 deri në 80 Tph, ai mund të përmbushë kërkesat e mëdha të projektit me lehtësi.

Përdorimi:

Ky impiant përdoret kryesisht në vende ndërtimi që kërkojnë prodhim asfalti në vend, si projektet e zhvillimit të rrugëve dhe infrastrukturës. Është projektuar për të punuar pa probleme në shumë vende dhe për të trajtuar kushte të ndryshme mjedisore.

Karakteristikat e produktit:

Fabrika përmban një tharëse të teknologjisë së lartë për ngrohjen dhe tharjen e agregateve, një sistem skanimi pesëfish për klasifikimin e saktë të madhësisë dhe një mikser për përzierjen e agregateve të ngrohur me bitum për të prodhuar asfalt uniform.

Instalimi:

Pavarësisht kompleksitetit dhe shkallës së tij, impianti është projektuar për transport pa probleme, montim të shpejtë dhe funksionim të lehtë. Çdo pjesë e impiantit numërohet në mënyrë sistematike dhe vjen me udhëzime montimi për të siguruar efikasitet gjatë instalimit.

Pjesë këmbimi dhe mirëmbajtja:

Polygonmach garanton shërbime të besueshme dhe të shpejta të pjesëve rezervë si pjesë e mbështetjes së tyre pas shitjes. Ato sigurojnë menjëherë zëvendësime kur kërkohet, duke siguruar kohë minimale joproduktive dhe funksionim të pandërprerë në kantieret tuaja të ndërtimit.

Transporti:

Fabrika e Asfaltit Mobile MBA 60-80 Tph mund të çmontohet dhe të dërgohet me kosto efektive në çdo vend në mbarë botën. Dizajni kompakt dhe i fortë i uzinës siguron transport të sigurt dhe të lehtë si brenda dhe jashtë vendit.

Karakteristikat dalluese të Polygonmach:

Polygonmach dallon nga konkurrentët përmes përzierjes unike të cilësisë, inovacionit dhe shërbimit ndaj klientit. Produktet e tyre jo vetëm që ofrojnë performancë të jashtëzakonshme, por gjithashtu mishërojnë karakteristika inovative që rrisin produktivitetin dhe qëndrueshmërinë.

 MBA 60-80 Tph Mobile Asphalt Plant

 MBA 60-80 Tph Mobile Asphalt Plant


Ju mund të merrni një çmim duke plotësuar formularin


Pionier në teknologjinë inovative: Polygonmach

POLYGONMACH është prodhuesi kryesor global i impianteve të grumbullimit të betonit, impianteve të grimcimit dhe impianteve të asfaltit. Me çertifikatat e sigurimit të cilësisë TSE dhe ISO 9001 si një përkushtim ndaj inovacionit, cilësisë dhe klientit
kënaqësi, ne kemi vendosur veten si një emër i besuar në industrinë e ndërtimit. Gama jonë e gjerë e impianteve me performancë të lartë plotëson nevojat e ndryshme të projekteve të ndërtimit, duke siguruar efikasitet, besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Na kontaktoni

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta