5000 ton Silo Çimento i tipit Me bulona


5000 ton Silo Çimento i tipit Me bulona

5000 ton Silo Çimento i tipit Me bulona

Kam kënaqësinë t'ju prezantoj me silosin e çimentos me bulona 5000 ton, një nga produktet e avancuara dhe inovative të markës Polygonmach. Ky silo i madh është zgjidhja ideale për projekte ndërtimi në shkallë të gjerë, fabrika çimentoje dhe objekte industriale.

Çfarë është siloja e çimentos dhe ku përdoret?
Siloja e çimentos është një rezervuar me kapacitet të madh që përdoret për prodhimin dhe ruajtjen e çimentos. Përdoret përgjithësisht në projekte ndërtimi, punime infrastrukturore, ndërtim rrugësh, diga, porte dhe fabrika çimentoje. Çimentoja ruhet në kapanone dhe kur nevojitet, sasia e çimentos kontrollohet dhe tërhiqet nga silosi për përdorim.

Përparësitë e kapacitetit 5000 ton:
Avantazhi më i madh i silosit të çimentos me bulona me kapacitet 5000 ton është se ai mund të plotësojë nevojat për ruajtjen e sasive të mëdha të çimentos. Rritni vazhdimësinë dhe efikasitetin e biznesit duke ofruar një zgjidhje magazinimi me kapacitet të lartë për projekte të mëdha ndërtimi dhe objekte industriale. Gjithashtu redukton kostot dhe kohën e logjistikës, sepse më pak material duhet të transportohet.

Fazat e prodhimit, montimit dhe transportit:
Materialet e çelikut të cilësisë së lartë përdoren në fazat e prodhimit të silosit të çimentos me bulona 5000 ton. Proceset e prerjes, formësimit dhe saldimit kryhen pikërisht me makinat CNC (Computer Numerical Control). Gjatë fazës së montimit, është e rëndësishme që pjesët të vendosen në mënyrë korrekte dhe lidhjet të bëhen të sigurta, në përputhje me udhëzimet tona. Pas përfundimit të montimit të kapanonit, ai transportohet me mjete të posaçme transporti dhe vendoset në zonën përkatëse.

Funksionet e pjesëve:
- Konstruksion çeliku: Krijoni strukturën e qëndrueshme dhe solide të silosit të çimentos.
- Veshje e jashtme: Mbron sipërfaqen e jashtme të silosit dhe siguron rezistencë ndaj korrozionit.
- Sistemet bartëse: Mundëson transportin dhe vendosjen e silosit të çimentos.
- Sistemi i filtrit të ajrit: Funksionon në mënyrë miqësore me mjedisin duke parandaluar përhapjen e pluhurit të çimentos.
- Sistemet e valvulave: Kontrollon rrjedhën e çimentos dhe lejon të nxirret sasia e dëshiruar e çimentos.

Dallimi i markës sonë Polygonmach:
Polygonmach është një markë lider që ofron produkte me cilësi të lartë dhe të besueshme në prodhimin e silosit të çimentos. Siloja jonë e çimentos me bulona 5000 ton bën një ndryshim në industri me dizajnin e tij të shkëlqyer dhe strukturën e qëndrueshme. Ne synojmë t'u ofrojmë klientëve tanë nivelin më të lartë të performancës me besueshmëri, qëndrueshmëri dhe funksionalitet.


Ju mund të merrni një çmim duke plotësuar formularin


Pionier në teknologjinë inovative: Polygonmach

POLYGONMACH është prodhuesi kryesor global i impianteve të grumbullimit të betonit, impianteve të grimcimit dhe impianteve të asfaltit. Me çertifikatat e sigurimit të cilësisë TSE dhe ISO 9001 si një përkushtim ndaj inovacionit, cilësisë dhe klientit
kënaqësi, ne kemi vendosur veten si një emër i besuar në industrinë e ndërtimit. Gama jonë e gjerë e impianteve me performancë të lartë plotëson nevojat e ndryshme të projekteve të ndërtimit, duke siguruar efikasitet, besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Na kontaktoni

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta