3000 ton Silo Çimento i tipit Me bulona


3000 ton Silo Çimento i tipit Me bulona

3000 ton Silo Çimento i tipit Me bulona

Ky silo cilësor premium është një nga zgjidhjet ideale për projekte ndërtimi në shkallë të gjerë, fabrika çimentoje dhe objekte industriale.

Kapaciteti i lartë i ruajtjes:
Siloja e çimentos me bulona 3000 ton plotëson nevojat tuaja për ruajtjen e sasisë së madhe të çimentos në mënyrën më efikase. Ky është një opsion i shkëlqyeshëm për të siguruar vazhdimësinë dhe efikasitetin e projekteve tuaja.

Ndërtim i qëndrueshëm:
Siloja jonë është prodhuar duke përdorur konstruksion çeliku të qëndrueshëm. Në këtë mënyrë, ajo siguron një garanci për qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë. Siguron që kapanoni juaj të jetë i sigurt me rezistencën e tij ndaj kushteve të vështira të motit.

Sistemi i avancuar i kontrollit të pluhurit:
Silosi i çimentos me bulona 3000 ton është i pajisur me një sistem efektiv filtri pluhuri që parandalon përhapjen e pluhurit të çimentos që mund të jetë i dëmshëm për mjedisin. Ky sistem është një veçori e rëndësishme për sa i përket mirëdashjes mjedisore dhe shëndetit dhe sigurisë në punë.

Zonat e përdorimit:
Siloja jonë është e përshtatshme për përdorim në projekte të mëdha infrastrukturore, ndërtime digash, objekte portuale, fabrika çimentoje dhe shumë zona të ngjashme industriale. Kapaciteti i tij i lartë është optimizuar për të përmbushur nevojat e magazinimit të çimentos.

Instalimi dhe montimi:
Ne ofrojmë udhëzime të përgatitura me përpikëri për instalimin e silosit të çimentos me bulona 3000 ton. Gjatë procesit të montimit, është e rëndësishme të montoni silosin në mënyrë korrekte dhe ta instaloni atë në mënyrë të sigurt, duke ndjekur me kujdes udhëzimet tona. Vendosja dhe lidhja e duhur e të gjitha pjesëve krijon një strukturë të fortë dhe të sigurt silo.

Gjërat për t'u kushtuar vëmendje:
Ka disa elementë që duhen marrë parasysh gjatë instalimit të silosit. Marrja e masave paraprake të sigurisë në punë, përdorimi i pajisjeve të duhura dhe ndjekja me kujdes e udhëzimeve të instalimit janë të rëndësishme për të siguruar një instalim të sigurt dhe të suksesshëm.

Fazat e prodhimit dhe detajet teknike:
Siloja jonë e çimentos me bulona 3000 ton prodhohet në përputhje me standardet ndërkombëtare. Makinat CNC (Computerized Numerical Control), të cilat kërkojnë saktësi të lartë, përdoren gjatë prerjes dhe formësimit të materialeve të çelikut. Sipërfaqja e jashtme e silosit është e veshur me një bojë të veçantë që rrit qëndrueshmërinë dhe rezistencën ndaj korrozionit.


Ju mund të merrni një çmim duke plotësuar formularin


Pionier në teknologjinë inovative: Polygonmach

POLYGONMACH është prodhuesi kryesor global i impianteve të grumbullimit të betonit, impianteve të grimcimit dhe impianteve të asfaltit. Me çertifikatat e sigurimit të cilësisë TSE dhe ISO 9001 si një përkushtim ndaj inovacionit, cilësisë dhe klientit
kënaqësi, ne kemi vendosur veten si një emër i besuar në industrinë e ndërtimit. Gama jonë e gjerë e impianteve me performancë të lartë plotëson nevojat e ndryshme të projekteve të ndërtimit, duke siguruar efikasitet, besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Na kontaktoni

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta