1000 ton Silo Çimento i tipit Bolted


1000 ton Silo Çimento i tipit Bolted

1000 ton Silo Çimento i tipit Bolted

Jam krenar të prezantoj silosin e çimentos me bulona 1000 ton që kemi zhvilluar si kompani Polygonmach. Ky silo cilësor premium është zgjidhja ideale për projekte ndërtimi në shkallë të gjerë, fabrika të mëdha çimentoje dhe kantiere ndërtimi industriale.

Kapaciteti i lartë i ruajtjes:
Siloja e çimentos me bulona 1000 ton është projektuar për të plotësuar sasi të mëdha të nevojave për ruajtjen e çimentos. Ofron fleksibilitet maksimal për të përmbushur kërkesat e projektit tuaj duke ofruar opsione kapaciteti që mund të personalizohen sipas nevojave tuaja.

Ndërtim i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm:
Siloja jonë është prodhuar duke përdorur konstruksion çeliku të qëndrueshëm. Përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë të çelikut siguron jetëgjatësi të gjatë të silosit dhe ka aftësinë për të përballuar kushtet e vështira mjedisore.

Sistemi i avancuar i kontrollit të pluhurit:
Silosi i çimentos me bulona 1000 ton është i pajisur me një sistem efektiv të filtrimit të pluhurit. Dizajni i tij miqësor ndaj mjedisit parandalon përhapjen e pluhurit të dëmshëm në mjedis dhe siguron një mjedis pune më të pastër dhe më të shëndetshëm në vendin e punës.

Zonat e përdorimit:
Ky model silo është ideal për projekte të mëdha infrastrukturore, ndërtim digash, objekte prodhimi dhe përdorime të tjera industriale. Ofron një zgjidhje të besueshme ruajtjeje në proceset e prodhimit të çimentos, fabrikat e betonit dhe projekte të tjera ndërtimi në shkallë të gjerë.

Instalimi dhe montimi:
Silosi i çimentos me bulona 1000 ton është i lehtë për t'u montuar dhe vjen me udhëzimet tona. Gjatë fazës së montimit, është e rëndësishme t'i kushtohet vëmendje rregullave të shëndetit dhe sigurisë në punë. Vendosja e saktë e pjesëve dhe lidhjet kontribuojnë në formimin e një strukture të fortë dhe të besueshme silo.

Procesi dhe teknologjia e prodhimit:
Siloset tona prodhohen duke përdorur pajisje prodhimi më të fundit. Makineritë CNC (Computer Numerical Control) ofrojnë saktësi dhe përsëritshmëri në prerjen dhe formësimin e materialeve cilësore të çelikut. Në këtë mënyrë prodhohen kapanone çimentoje me bulona të cilësisë së lartë.

Besueshmëria dhe cilësia:
Si Polygonmach, ne synojmë të ofrojmë produkte të besueshme dhe me cilësi të lartë për klientët tanë. Siloja e çimentos me bulona 1000 ton është projektuar pikërisht për këtë qëllim dhe ofron performancë të besueshme me qëndrueshmërinë e saj.


Ju mund të merrni një çmim duke plotësuar formularin


Pionier në teknologjinë inovative: Polygonmach

POLYGONMACH është prodhuesi kryesor global i impianteve të grumbullimit të betonit, impianteve të grimcimit dhe impianteve të asfaltit. Me çertifikatat e sigurimit të cilësisë TSE dhe ISO 9001 si një përkushtim ndaj inovacionit, cilësisë dhe klientit
kënaqësi, ne kemi vendosur veten si një emër i besuar në industrinë e ndërtimit. Gama jonë e gjerë e impianteve me performancë të lartë plotëson nevojat e ndryshme të projekteve të ndërtimit, duke siguruar efikasitet, besueshmëri dhe qëndrueshmëri.

Na kontaktoni

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta

Lidhjet e Shpejta