Silos za cement sa zavarenim vijcima horizontalnog tipa

zavareni_cementni_silos_sa_vijcima_horizontalnog_tipa.jpeg
22.12.2022

Pjesët e silosit, të cilat prodhohen me aparatura speciale dhe me saktësi të lartë, dërgohen në pikat më të largëta të botës, pasi proceset e astarit dhe lyerjes përfundimtare kryhen në kabinat e bojës plotësisht automatike, pjesët e silosit që janë plotësisht gati paketohen në një mënyrë që nuk do të dëmtohet gjatë dërgesës. Aksesorët e kapanonit të çimentos si treguesit maksimal-minimal të nivelit të çimentos, filtri i silosit të çimentos, valvula për lehtësimin e presionit, sistemet e goditjes së ajrit dhe valvula pink janë opsionalisht të disponueshëm për përdorim në kapanone çimentoje.

Pionir u inovativnoj tehnologiji: Polygonmach

POLYGONMACH je vodeći svjetski proizvođač betonskih postrojenja, drobilica i asfaltnih postrojenja. Uz TSE i ISO 9001 certifikate osiguranja kvalitete i predanost inovacijama, kvaliteti i kupcima
zadovoljstvo, etablirali smo se kao ime od povjerenja u građevinskoj industriji. Naš širok asortiman postrojenja visokih performansi zadovoljava različite potrebe građevinskih projekata, osiguravajući efikasnost, pouzdanost i izdržljivost.

Kontaktiraj nas

Brzi linkovi

Brzi linkovi

Brzi linkovi